Nimetön

Runoilija Riikkis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2006

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

Nainen on paha, mutta välttämätön sellainen...
 

Ahdistuksen täyteinen on elämäni jota elän.
Itseänikö huijaan vai yritänkö muita huijata.
Osaan näyttää rohkeata naamaa, onnellista naamaa.
Mutta totuutta ei tiedä kukaan, en tiedä itsekään.
Itse olen elämäni valinnut, elämä jota elän, elämä jota yritän elää.
Helppoa se on kun antaa muiden ymmärtää että se on... On se, elämää, onnea, iloa, Valetta.
Rohkeasti lähden uuteen aamuun vaikka pelkään.
Pelkään taas pettyväni itseeni,
pelkään pettäväni itseäni...
Olen onnellinen... EI!!! Olen surullinen...
Voit yrittää minut pelastaa tästä pahasta maailmasta, mutta satutan sinua, silloin satutan vain itseäni.
Satutan itseäni, silloin satutan sinua.
Elämä, onko sitä?
Mitä se on?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Riikkis Ahdistus 29.4.2007 1 Runo
Riikkis Ikuinen uni 22.11.2010 2 Runo
Riikkis Nimetön 3.11.2009 0 Runo
Riikkis Uni 28.4.2007 1 Runo
Riikkis Tähdenlento 1.9.2011 3 Runo
Riikkis Salattu voima 7.11.2014 2 Runo
Riikkis Ötökkä 7.11.2014 0 Runo
Riikkis Hukka 26.3.2011 1 Runo
Riikkis Menetys 21.2.2009 0 Runo
Riikkis Sokeri 5.11.2014 3 Runo