Syntymäpäiväoodi

Runoilija Ässä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Sitaatti on käyttökelpoinen älyn korvike." -Oscar Wilde
 

Kolme vuotta ja rapiat
Kirjoitin sinusta
85 runoa

Voi kunpa
tämä voisi olla viimeinen

Selite: 
4.2.2013
Kategoria: 
 

Kommentit

Tänään voit kirjoittaa runon itsellesi, ihan onnittelu-sellaisen.
Täältä tsemppaan. §:D

Samat fiilikset täällä!

 

Käyttäjän kaikki runot