paitasi.

Runoilija hedgehog

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasii lyhyit runonpätkii tulee aina välillä ja on pakko kirjottaa ylös :)
 

punainen sellainen mulla sängylläni on.

Se on hihaton, ja sen saumat ovat hieman rempallaan.

Mutta kun se on sinun paitasi, se mulle tärkein on.

Tuoksuu se sun hajuvedelle, sitä iltaisin haistelen.

Kun sen viereen nukahdan, tiedän että olet kanssani.

Eilen näytin paitaa siskolleni, ja hän minua kiusatakseen hieroi siihen omaa hajuvettään.

Nyt se ei tuoksu enää sinulle rakkaani.

Miten olisi..

Lainaatko minulle hieman hajuvettäsi?

Selite: 
se on tosi rakas paita<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot