ikävä.

Runoilija hedgehog

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasii lyhyit runonpätkii tulee aina välillä ja on pakko kirjottaa ylös :)
 

Kun tulet luokseni,
tunnen olevani jotain.



Kun tartut minua kädestä,
toivon että olet aina siinä.



Kun halaat minua,
haluan olla kanssasi ikuisesti.



Kun suutelet minua,
elän pilvilinnoissa.



Vaikka olisitkin kaukana minusta,
tunnen kuinka sydämesi lyö.



Haistan tuoksusi,
näen ihanat silmäsi,
tunnen herkän kosketuksesi.

tule jo ja lopeta mun ikävä<3

Selite: 
kauhee ikävä sitä poikaa<3 :/
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa ja koskettavaa rakkautta.. :) <33

oij tämä on suloinen runonen. ikävän tunne heijastuu lukijaan voimakkaasti :)

 

Käyttäjän kaikki runot