pyydän.

Runoilija hedgehog

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

sellasii lyhyit runonpätkii tulee aina välillä ja on pakko kirjottaa ylös :)
 

Jos pyydän nätisti, annatteko mun elää rauhassa omaa elämääni? Jos pyydän kauniisti, voitteko antaa mun olla oma itseni? Mä en tarvitse sellaisia ihmisiä ympärilleni, ketkä satuttavat mua.. Siksi pyydän, lähtekää pois, mulla on jo kaikki tarpeeksi ihanasti, ei teidän tarvitse auttaa sitä rikkomaan. Kiitos.

Selite: 
Voi kun ton vaa uskaltais sanoa päin naamaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot