Valaan laulu

Runoilija melange

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valvon, kun valaat aivastelee
Silmiä räpäyttämättä
meri nousee seinämänä
ja huuhtoo alleen sata kylää

Älä syytä valaita
Merivesi on kylmettänyt ne
Ilma-aukoista vuotaa kyyneleitä
ja silmät kuivuvat suolavedestä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau, kuinka kaunis! Pidän ja paljon!

upea on!

 

Käyttäjän kaikki runot