Vankimielisairaalan karnevaali

Runoilija melange

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lintumies
vääjäämättömänä vasten lasia

Parrakas mies nostaa tuopin
ja en tiedä hymyileekö hän
yhteen yrityksenä
sinähän tiedät, että minä tiedän
vaahto tarttunut karvoihinsa
keltainenhan se sadetakki oli

pohjalla savuke
sammutettu
ihminen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot