Kaipaan kesää

Runoilija Tintunen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.1.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan kesää
nyt enemmän
kuin koko päivänä, kuukautena, vuotena.
Sen on sinun äänesi
jonka lomasta valuu lämmintä hiekkaa
joka tuoksuu siltä
miltä keskikesän auringon paahtama iho tuoksuu.
Pakkaslumen kevyissä siiveniskuissa
näen auringon säteen heijastuksen
joka kimpoaa hampaastasi
nauraessasi auringon sisälleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minäkin kaipaan kesää!
Lohtua saamme Valon lisääntymisestä,
ja varsinkin runoista, sanoista ja muistikuvista.
Ihanan lämmittävä runo.

Mie tykästyin tähä

Kaunista kerrontaa

 

Käyttäjän kaikki runot