Mitä olet tehnyt

Runoilija puupu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2014
Viimeksi paikalla: 6.1.2024 12:24

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.4.1989

 



Se ei kai koskaan mene pois



paino sydämeltä



Taakka sielun kulmissa asti


korventaa kuin tulisin helvetti



Unissa piinaa 


painaa, painaa syvään



Henkeä vedä vain



kuin viimeistä päivää


 


Kuolethan kuitenkin

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Saat tunnelman vahvasti esiin tähän runoon. Toimii tuskissaan
Ei todellakaan voi kaikesta tekemästään ylpeä olla. Eräs suuri valtuutettu opettaja tarjosi armon sanoissaan: Mene, äläkä enää...
Sopivan synkkä runo, arvostan.
 

Käyttäjän kaikki runot