Nimetön

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ystävä rakas, miksi teit sä sen?
Sua rakastaa moni ihminen

Sun paha olla oli, tiedän sen
silti tekoasi vain ihmettelen

Monen monta kysymystä
ilman mitään vastausta

Nyt täällä toivomme
että palaat vielä luoksemme

Liian nuori olet lähtemään
tähdeksi taivaan syttymään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana tämä ! <3 ;(

 

Käyttäjän kaikki runot