Lähtö

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lähtö.
Aina yhtä vaikea
minulle.
Ikävä riipii jo
ennen jäähyväisiä.

Mun on hyvä olla
täällä kanssasi
joten miksi täytyy lähteä?

Onkai jotain
velvollisuuksia
hoidettavana.
En halua lähteä.
Lähtö lähestyy,
kyyneleet valuvat
poskelle.

Tiedän,
ei sun helppoa oo
katsella kyyneleitäni.
Vaikken sitä sanoa osaa
kyyneleeni sen kertovat:
Rakastan sinua.

Selite: 
Etäsuhteen riemuja. Onneksi jo takanapäin :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita, vaikka kyseessä ei olekaan ollut etäsuhde. Runo kertoo hienosti asiat, miltä lähtö tuntuu.

 

Käyttäjän kaikki runot