Lauantai, 8. elokuuta

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Valehtelet.
Tulee ensimmäisenä mieleeni.
Ei, se on totista totta.
Tulet viereeni.

Pitkä, merkitsevä katse.
Ote kädessäni.
Kyynel poskellani.
Tuska sisälläni.

Rutistat mua,
rutistat kovaa.
Pyyhit kyyneleen poskeltani.
Sanot, älä itke.
Itken.
Itken vain enemmän.

Molemmilla sama tunne,
olisipa vielä eilinen.
Silloin olin vielä kanssas onnellinen.

Selite: 
Uudempaa. Teki taas mieli purkaa ajatuksia paperille..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot