Sekavaa ikävää

Runoilija Hepokatti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä suunnaton
Olo tuo lohduton
Ahdistaa mieltä
Kuuluisiko jotain sieltä?

Pieni tervehdys
Ikuinen erehdys
Mielen piristäisi
Ikijään sulattaisi

Silti se vain
Haavottaisi
Satuttaisi
Palasiksi hajottaisi

Rikkoisi jo rikkinäisen
Murentaisi murusen
Tuhansiksi muruiksi
Miljooniksi hiukkasiksi

Kuitenkin
Jäljellä olevat rippeet vain
Tahtoisi jatkaa ain
Loputtomiin

Kokonaisiin kuviin
Ehjiin lauseisiin
Mielikuviin hauraisiin
Unelmiin pehmoisiin

Unelmat haihtuu
Kaipuu jää
Kuinka kestää tätä ikävää?

Sanotaan,
Kyllä se siitä helpottaa
Hyvä on, uskotaan
Luotetaan parempaan

Tunteettomaan elämään
Kenties?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot