Nimetön

Runoilija 02e8ff35f64631f83136dfb5a27ef9d7

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.12.2008
Viimeksi paikalla: 27.8.2019 18:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minne menit?
Et sanonut sanaakaan,
lähdit ja suljit oven takanasi.

Oliko se viimeinen kerta?
Tuletko uudestaan,
ja selität.

Älä tule!
Sillä en enää jaksa valeitasi.
Minun täytyy löytää huominen.

Yksin.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, vahva tarina itsensä löytämisestä.
Turhille selityksille ei ole sijaa. Tuo runon loppu on hyvä !
 

Käyttäjän kaikki runot