meidän suhde

Runoilija Cidni

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin istun kotona.
sä olet muualla.
saat mennä ja tulla,
mä istua yksin saan.
Odotan.

Mä tylsistyneenä tuhahdan,
huudat,
älä mua arvostele.
Mitä mun elämä kuuluu sulle,
miksi kaikki on aina niin tärkeetä mulle.
EI,
tää loppu on.
Unohtaa mä saattaa,
en, ei en voi.

Tuho mielessäni,
sinä tuolla kaukana,
olut ja ystävät,
kaikki se mitä haluat,
vaan ei minua.

Tämä elämä sirpaloituu,
tämä hetki on se mitä vihaan,
tämä hetki tekee minusta hullun,
tämä... en saa enää suusta sitä.
RAKASTAN!!!

Mitä tehdä..
tälle elämälle,
ei..
En hyväksy elämää ilman sua,
en hyväksy poikamies elämääsi,
ei... en hyväksy.
Mustasukkainen.
KYLLÄ

Suru..

...

....suru sai minut kyyneliin,
meidän suhde menemään,
roskis, se näytti siltä,
haisi ja kuvotti,
vaan nyt rakastan.
RAKASTAN enemmän kuin,
muuta.

ÄLä mene.
.. älä...mene.

Selite: 
kommentoikaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot