Ohi

Runoilija Sad Angel

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kummajainen
 

Tämä on kohta ohi, tiedän sen.

Joskus on vain aika luovuttaa ja rakkaansa jättää.
Se tekee kipeää, mutta elämä jatkuu.
Itse sinä tätä pyysitkin ja nyt sen sinä saat.

Suren päivä päivältä yhä enemmän, vaikka pitäisi pysyä lujana.

Tämä on tiemme loppu, mutta älä huolehdi,
en ole enään pilaamassa elämääsi joka näytti niin valoisalle.

Jatka sinä eteenpäin,
minä luovutan.

Tämä on ohi

Selite: 
Joskus 2008 kirjoitettu juttu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Sad Angel Kysymyksiä 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel Ilmaa 17.12.2011 1 Runo
Sad Angel Sydän 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Ohi 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Arvoitus 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel On hienoa elää 17.12.2011 0 Runo
Sad Angel Älä 17.12.2011 0 Runo