Voitto on lähellä

Runoilija juppihippi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluja ihana saada, mutta ennen kaikkea haluan nämä sanat ulos itsestäni... Kiitos jokaisesta viestistä, jonka saan. Ihania ihmisiä täällä <3 Anteeksi, jos en aina vastaa viestiin tai muista kommentoida takaisin, vaikka ehdottomasti yritän parhaani :)
 

Voiko olla, että tästä alkaisi
Meidän suhteemme kriisitön kausi?
Onko se edes mahdollista?

Aina jokin valtaisa taistelu
verinen ja suolainen
Josta yritetty rakkauden köyteen takertuen
Päästä yli

Ja nyt uhkaavasti näyttää siltä
Että rauha olisi viimein laskeutunut

Pelottaa
Onko tämä unta?
Nipistäkää äkkiä,
ennen kuin tuudittaudun tähän Edenin lokoisuuteen

Pelottaa
Jäähän meille silti sanat
Vai loppuuko puheenaiheet

Pelottaa
Kun en tiedä!
Tämä on uutta

Nimen omaan!
Antaako rauha tilaa kokeilla uutta?
Löytää tutuimmasta vielä lisää

Meidän on vain odotettava ja katsottava
Kutittaa vatsanpohjassa
Mutta ne perhoset on aika kauniita

Selite: 
:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot