Syysmasennus

Runoilija juppihippi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluja ihana saada, mutta ennen kaikkea haluan nämä sanat ulos itsestäni... Kiitos jokaisesta viestistä, jonka saan. Ihania ihmisiä täällä <3 Anteeksi, jos en aina vastaa viestiin tai muista kommentoida takaisin, vaikka ehdottomasti yritän parhaani :)
 

Rakastan, rakastelen, rakastetaan
Silti maistelen suolaa poskiltani
Enkö ikinä saa rauhaa?

Rukoilen öisin
kun haavat ovat revenneet
vuotamaan verta lakanoille
Mikset Isä vastaa
kun lapsi nukahtaa huutoon ja itkuun?

Pohjalla taas se naurava, älykäs tyttö
Keinot ja voimat karanneet sormista
Rakastavat ympärillä on niin helvetin yksinäinen

En osaa olla onnellinen
Viiltävää onnettomuutta
Mihin pysähtyy ikuinen kierre?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot