Ihana aamu

Runoilija juppihippi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Arvosteluja ihana saada, mutta ennen kaikkea haluan nämä sanat ulos itsestäni... Kiitos jokaisesta viestistä, jonka saan. Ihania ihmisiä täällä <3 Anteeksi, jos en aina vastaa viestiin tai muista kommentoida takaisin, vaikka ehdottomasti yritän parhaani :)
 

Valmiiksi keitetty kahvi höyryää kuumana
Mä polttelen aamun ensimmäistä
Sä olet vain puhelinsoiton päässä
Ja pitkästä aikaa
Olen yksin ilman yksinäisyyttä

Ulkona on pimeää, mutta kyllä se päivä tulee
Laulan suihkussa ja muistan kesän

Telkassa ne laulaa toivosta
Taidan jopa uskoa risupartaa
Vielä mä löydän ilon mun sisältä
Eikä maailma voikaan enää musertaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan levollinen, hyvä aamu !!

 

Käyttäjän kaikki runot