Sade

Runoilija Lyydian

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

<3
 

Istun yksin sateessa,
Kuunnellen ääniä,
ahneita,
petollisia..

Se sattuu sydämeen,
oi,
et arvaakkaan,
niin petollista se on.

Anna minun olla,
etsiä polkuni,
etsiä aurinkoni,
älä revi minua riekaleiksi,

nyt kun olen jaloillani.

Selite: 
en tiia.
Kategoria: 
 

Kommentit

väkeviä mutta kauniita sanoja. (:

"Anna minun olla,
etsiä polkuni,
etsiä aurinkoni,
älä revi minua riekaleiksi,

nyt kun olen jaloillani."

Vahvaa tekstiä !

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Lyydian Kuori 18.1.2009 2 Runo
Lyydian Sade 20.5.2007 2 Runo
Lyydian Löydä Minut 1.7.2011 1 Runo
Lyydian Kuolio 21.12.2010 0 Runo
Lyydian Leijat 14.1.2009 0 Runo
Lyydian Puolikas 1.7.2011 0 Runo
Lyydian Lasku 14.1.2009 0 Runo
Lyydian Nimetön 14.1.2009 0 Runo
Lyydian Paluu 1.7.2011 0 Runo
Lyydian Veto 21.12.2010 0 Runo