Tunteeton.

Runoilija Dixion

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen tyttö, joka halusi laittaa tunteensa paperille runon muodossa. En tiedä osaanko, mutta yritän. Kritiikistä olen kiitollinen :)
 

kutsut sitä rakkaudeksi.
miten vain.


rakkaus ei ole käsite minun maailmassani.

voiko sanoa että rakastaa?
voiko ihmisestä ihminen välittää?


vastaat kyllä, totuus on toinen.

ei ole rakkautta siinä missä vihaa.
rakkaus on hankalaa, ei sitä voi määrittää.
on välinpitämättömyys. kylmyys.


sen osaan.

vaikka en haluaisi.

ne sanoi” tuo on prinsessa jää, se kaikesta selviää”
naurua ja hymyä, en minä itke.


i have no feelings anymore.

Selite: 
elämä on.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot