En kaipaa sinua

Runoilija KuolevanKuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinua en enää kaipaa
muistot jäljelle jää
nimesi korvissani raikaa
kaiken loppu on tää.

Tiesin koko ajan tässä käyvän näin
takaisin pystyisi en antamaan
kaikkea mitä sinulle velkaa jäin
enkä lopullisesti rakkauttasi kantamaan.

Selite: 
Ankeeta, niin haikeeta
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, todella vahva silti. Hienosti tunteet puettu sanoiksi.

Muistoja on ilo muistella aina ;)

Runosta sen verran, että pelottavan tuttu tunne minullekkin ja aivan ihanasti olet osannut pukea nämä kauheat tunteesi siis kauheimmat fiilikset ;DD tähän runoon.
Hienoa.

 

Käyttäjän kaikki runot