Samuel&Mira

Runoilija KuolevanKuva

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan kun tavattiin
ikäeroamme mietittiin
mutta,
numeroiksi se vain todettiin
ja veneessä hauskaa pidettiin.

Kävelemään Laiturillepäin lähdettiin
tupakkaa sieltä haitkin
istuin portaille odottamaan
luulin sinun jäävän sinne ryyppäämään
ja yksin minut jättävän.

Sun vuoksesi kaikeni tein
sä elämän halun takaisin minulle teit
olit tärkeintä elämässä
niin paljon muistoja on siitä kesästä

Perään joskus kyselit
ajattelin silloin jo,
että
sinut menetin,
mutta
Ruissalossa nähtiin
ja laivoja katseltiin.

Käsikädessä kuljettiin
jokirantaan istuttiin
mansikoita syötiin
ja leffaan lähdettiin
city-lehtikin jopa muistettiin.

Sun vuoksesi kaikeni tein
sä elämän halun takaisin minulle teit
olit tärkeintä elämässä
niin paljon muistoja on siitä kesästä

Viimesen kerran suudeltiin
ja leffaa yhdessä sylikkäin katseltiin
en tiennyt illan olevan viimeinen
silti sun odotan vielä palaavan vielä kerran mua halaavan, koska kaipaus luoksesi on valtava

Sun vuoksesi kaikeni tein
sä elämän halun takaisin minulle teit
olit tärkeintä elämässä
niin paljon muistoja on siitä kesästä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot