Harhaa

Runoilija anu-maria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

“The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.” - Helen Keller
 

Silmiesi katse kohtaa sieluni sumean,
loistostasi lumoudun.

Seuraan sinua valoisaan puutarhaan,
johdata minut ruusupolulle,
taivaan portaille.

Sukellan kanssasi syvään mereen,
Mariaanien hautaan.

Vaivuta minut samaan hypnoosiin
aina vaan,
ainiaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot