Vaativimmat unelmat

Runoilija SandrA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~Now, Always and Forever~
 

Ei kukaan pysty kertomaan
milloin mikäkin on oikeinpäin
Koska väärinpäin voi olla
ainut oikea reitti olemaan oikeassa

Enkä tiedä milloin olisin onnellinen
oikealla hetkellä hymyilisin
Kaksi maailmaa
yksi minä
Ja maailman vaativimmat unelmat

Katsoen pieniä polkuja
joita sinä kuljet vieressä
Kaikki näyttää niin yksinkertaisen helpolta
olla vain ja sitten lakkaa olemasta

Eivät ruumiinosat riitä laskemaan
näitä päiviä mitä vietän
Päivä päivältä mikään ei ole tarpeeksi
mutta silti kaikki on lopulta liikaa

Kyyneleet eivät enää peitä poskia
lasittunut katse on jo vaihtunut hymyyn
mutta silti taustalla on vain
minä
ja minun varjoni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot