Nimetön

Runoilija ElonFriikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskallista prosessia läpikäyvä ihmisentekele.
Tekstit syntyvät siinä hetkessä, missä kulloinkin elän.
Gathering the pieces...
    
    day
           by
                 day
 

olen kiinni kaikessa turhassa
kun haluaisin olla vain kiinni sinussa

en piikkinä lihassa
takiaisena takkisi hihassa

en tahrana sielussasi
vaan pieluksessasi
rakkaudesta luotu
nautinnosta juotu
elämän eliksiiri

vieroita minut kaikesta

tavaroiden kertyvästä massasta


sen sijaan täytä minut
hersyvästä naurusta
kaikesta hassusta
ei tehdä kaikesta niin raskasta

(rämmitään pois tästä paskasta...)

median istuttamista ristipaineista


tule, mennään, riisutaan.. nautitaan laineista


elämisen lainalaisuuksista


survival of the fittest..
between us
it's just a phrase
babe...


kaikesta turhasta

jolle et soisi hetkeäkään pois

hetkestäkään

vaan valitset olla siinä vierellä

hetkessä

hengessä

läsnä

Selite: 
kunhan maalailen...
Kategoria: 
 

Kommentit

jännää kirjoittelua, kaunista sanailua ^^

pidän.

Tosi hieno alku! Kadotin sitten ehkä sen punaisen langan siinä välissä, mutta lopussa taas ton baben jälkeen pystyi eläytymään. Kivoja ja tuttujakin elementtejä omasta tunteistosta.

Toimivan leikkisää ja minuun upposi kunnolla :)

 

Käyttäjän kaikki runot