Pienen ihmisen tekoja

Runoilija ElonFriikki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tuskallista prosessia läpikäyvä ihmisentekele.
Tekstit syntyvät siinä hetkessä, missä kulloinkin elän.
Gathering the pieces...
    
    day
           by
                 day
 

vaikka alkuhetkistä tiesin

on päästettävä irti


mikä mahti maailmassa
olisi saanut sen itselleni myöntämään

ei ilman taistelua
vaikka tietäisi sen toivottomuuden

ei näin pieni ihminen.

olisitko tyytyväinen siihenkään
että antauduin ehdoitta
tulin surmatuksi vailla kunniaa


mutta olisin silmissäsi


yhä se ihminen
jonka tunsit

sinut tuntevan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika hiton hyvä!!

 

Käyttäjän kaikki runot