sydämeni palaset

Runoilija broken angel

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 11.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Juoksen,
Juoksen,
Juoksen ,
Vielä nopeampaa, tunnen asfaltin jalkojeni alla
Ja tunnen kuinka juoksen sinua ja muistojamme pakoon.

Miksi me emme vain voineet onnistua tässä?
Miksi rakkautemme ei riittänyt, voittamaan niitä pahoja päiviä
Ja riitoja? Miksi sinä valitsit hänet, etkä minua?

Kun minua katsoit siinä kirjaston nurkalla, sanomatta sanakaan.
Hymyilit vain pienesti, kuulin kuinka sydämeni rikkoutui tuhansiksi palasiksi sinun kävellessä yhä kauemmas.

Selite: 
...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot