HALUAN TUNTEA IHON HUURTEEN

Runoilija octchildra

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Just another dream.
 

haluan
ihmisen kokonaan,
mutta
kipu tulee mukana.

haluan sinut siinä:
haavat avoinna

tuntematon
vielä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kaunis ja samalla niin oikeassa.

tämä on ihana.

todella hieno!

Herkän Kaunis tämä runohelmesi.

Tämä on kaunis ja samalla niin oikeassa.

tämä on ihana.

todella hieno!

Herkän Kaunis tämä runohelmesi.

 

Käyttäjän kaikki runot