Nautinto

Runoilija Tipukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En kaipaa ihmistä
Vain sitä harrasta tilaa
kun ruumiini nautinnosta värisi

Se hetki oli lyhyt kuin
perhosen elämä
Silti sitä mielessäni kertaan

Pääsisinpä takaisin

Selite: 
Ilman himoa ei ole mitään
Kategoria: 
 

Kommentit

seksikaupasta perhonen on silleen juu´´u aika jes kait, niinhän nuo neitoperhoset väittävät

 

Käyttäjän kaikki runot