Ra kas

Runoilija Plastic Blue

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enkä edes halua
rakastaa ketään niin kuin sinua
En että te koskette
että te katsotte

On rinnassa aukko
ja sieltä mustia lonkeroita
Käsiä vahvoja
kiskomassa poispäin sinusta

Vaikken minä edes halua
sinusta luopua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot