en uskalla hengittää...

Runoilija missneiti

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

puran ahdistukseni kirjoittaen, joten voi tulla asioita ilmi joita en ääneen sanoisi. kommentteja olis kiva saada ja niihin yritän myös aina vastata. :)
 

Pelottaa liikaa että uskaltaisin hengittää...
kyyneleet vain valuvat pitkin poskiani.
on liian myöhä että uskaltaisin sinulle soittaa,
tuskin edes vastaisitkaan.
Ja tiedän kyllä mitä sanoisit: " Sun täytyy sanoo ääneen että sä pelkäät ja tarviit apuu."

Huomenna kun lähden,
niin en enää voi takaisin tulla...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ahdistusta runossasi
niin salamyhkäistä

upeasti kirjoitit

 

Käyttäjän kaikki runot