Ihmettelen

Runoilija Snow91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006
Viimeksi paikalla: 12.9.2016 18:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä tulit minua vastaan
ensimmäisen kerran vuosi
sitten tavattiin, tänä
vuonna nähtiin,
halasit minua
ja hyvästelessämme
halasit uudemman
kerran, ja sanoit
että voisimme jutella paremmin
internetissä, sitten sanoit minulle
jotain, josta mietin, voisitkohan olla kiinnostunut,
ajatukseni sinuun kääntyy, yhtä minä mietin
voisitko sinä olla se elämäni rakkaus,
olisitko sinä se oikea
se joka saa minut tuntemaan itseni todella rakastetuksi,
jonka kainaloon käpertyä
jakaa asiat,
ja joka huolta pitäisi
ajattelen hetkiä ,
joita kanssasi vietin,
sanoja jotka sinä sanoit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaipuuta rakkauteen

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Snow91 Käsiisi 21.2.2009 3 Runo
Snow91 Nimetön 24.10.2009 2 Runo
Snow91 Kysymys 18.10.2009 1 Runo
Snow91 Ihmettelen 7.7.2012 1 Runo
Snow91 pohdiskelua 11.7.2012 1 Runo
Snow91 mietiskelyä 9.7.2012 1 Runo
Snow91 Kaipuu 17.7.2012 0 Runo
Snow91 Rakkaudesta 19.2.2009 0 Runo
Snow91 Murheet huomisen. 18.1.2009 0 Runo
Snow91 Luotasi erossa 25.1.2009 0 Runo