Giverny, kerran kesällä

Runoilija jermaine

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

helpompaa olla näkymätön
 

punaiset unikkoniityt
taipuvat tuulessa
Givernyn laidoilla
kartanon ruskea katto
poppeleiden suojassa
kukaan ei meitä enää näkisi
ja Claude
levitti viltin ruohikolle
pyysi viereensä istumaan
piirrellen kuvioita selkään
muistuttaen sydämiä
vai oliko ne vain unikkoja
punainen mekkoni
tahallinen kosketus
suudelmat tuulessa

ennen en halunnut mitään
nyt halusin kaiken

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot