Nimetön

Runoilija querer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kaikki on kaikki
 

fuck me
to my head
really
fuck me over
again
again
and again

like ive never been
screwd over
like i was never there

dont know me
ignore me
dont give a shit
cos you dont

olen ansassa
kaksikielisessä
kumpaa puhun
mitä puhun
oletko sinä
mitä minä haluan

or do you want me
although i would give anything
for you

me being with you
is perfection

i am ready
i really am
are you?

vaikka minä
en ole täydellinen

i can try
i really will try

mutta silti en ole mitään mitä en ole

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
querer kyss mig 29.2.2012 0 Runo
querer muisto 24.10.2011 0 Runo
querer Nimetön 15.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 19.9.2011 0 Runo
querer Nimetön 9.3.2012 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer Nimetön 13.4.2013 0 Runo
querer Nimetön 9.5.2012 0 Runo
querer purku 9.3.2014 0 Runo
querer purku 21.10.2012 0 Runo