Selkämeri

Runoilija mily

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

nuoren tytön ruumiissa asuu liian varhain vanhentunut sielu.
 

Hiuksesi pisaroita
selkämereen pudottelivat.

Halusin vain kellua
pintaasi lempeytyä ja
kuitenkin syvemmälle
sitä katsella. Yksinkertaisesti
sinuun hukkua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot