hippiäiset

Runoilija Massu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jules Vernellekin naurettiin. Vaikutusta täältä ikuisuuteen.
 

uurteiset kasvot
jo vuosista kuopalle painuneet posket
hapsottavat kulmakarvat
ja ryppyiset sormenpäät

mieli
joka tahtoo vielä elää
tuntea, kuulla, nähdä, kokea

kalastajanhatun alla
asuvat terävät haaveet
saavuttamattomat unelmat
elämättömät hetket

vielä ei ole aika
antaa periksi
kumartaa liian syvään maata kohti
olla nousematta aamuisin

yhä on hetkiä
jotka ovat sen arvoisia
että kannattaa pyristellä
että kannattaa ruokkia

haaveitaan
unelmiaan
toiveitaan

kun nostaa kalastajanhatun
voi katsoa
kuinka ne kaikki nousevat ilmaan
kuin parvi hippiäisiä

pieniä vihertäviä lintuja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kuvattua elämää

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Massu Nimetön 28.5.2014 0 Runo
Massu hippiäiset 25.3.2014 1 Runo
Massu Suihkuhetki 9.12.2008 2 Runo
Massu Matka 2.12.2008 0 Runo
Massu Muistot. 28.3.2008 0 Runo
Massu Nimetön 10.10.2007 0 Runo
Massu Muisto 2.12.2008 0 Runo
Massu Varjot 1.5.2014 0 Runo
Massu Yksinäinen kulkija 11.2.2008 0 Runo
Massu sävyjä 25.3.2014 2 Runo