Muisto

Runoilija Massu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jules Vernellekin naurettiin. Vaikutusta täältä ikuisuuteen.
 

Kun kuuntelee kaukaisuutta
korviensa suodattimen lävitse

voi haistaa toivon
vaikka se onkin jo iäksi kadonnut

Kun silittää tammen rosoista pintaa
ja muistelee miltä tuntui ennen

voi nähdä tuskan
jota ei tiennyt olemassakaan

Kaipuu on niin syvällä
hätääntyneiden silmien takana
ettei sitä voi koskettaa

ei nyt
eikä milloinkaan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Massu Nimetön 28.5.2014 0 Runo
Massu hippiäiset 25.3.2014 1 Runo
Massu Suihkuhetki 9.12.2008 2 Runo
Massu Matka 2.12.2008 0 Runo
Massu Muistot. 28.3.2008 0 Runo
Massu Nimetön 10.10.2007 0 Runo
Massu Muisto 2.12.2008 0 Runo
Massu Varjot 1.5.2014 0 Runo
Massu Yksinäinen kulkija 11.2.2008 0 Runo
Massu sävyjä 25.3.2014 2 Runo