Varjot

Runoilija Massu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jules Vernellekin naurettiin. Vaikutusta täältä ikuisuuteen.
 

Pimeällä on paljon varjoja
valot päällä välttelen niitä
piiloudun muodoilta
pakenen unilta

en tahdo sulkea silmiäni
sillä silloin ne tulevat
hiipivät, vaanivat
ja ottavat minut syliinsä

minä pelkään niitä
en tahdo
että ne sulkevat käsiään ympärilleni
en tahdo
että ne koskettavat ajatuksiani

siksi en nukahda
en sammuta valoja
istun vain valveilla
ja välttelen varjoja

Selite: 
Pelkään nukkua yksin, pelkään pimeää sisätiloissa. Ulkona hämärä on vapauttavaa, sisällä ahdistavaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Massu hippiäiset 25.3.2014 1 Runo
Massu Matka 2.12.2008 0 Runo
Massu Muisto 2.12.2008 0 Runo
Massu Muistot. 28.3.2008 0 Runo
Massu Nimetön 10.10.2007 0 Runo
Massu Nimetön 28.5.2014 0 Runo
Massu sävyjä 25.3.2014 2 Runo
Massu Suihkuhetki 9.12.2008 2 Runo
Massu Varjot 1.5.2014 0 Runo
Massu Yksinäinen kulkija 11.2.2008 0 Runo