Yksinäinen kulkija

Runoilija Massu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jules Vernellekin naurettiin. Vaikutusta täältä ikuisuuteen.
 

kaupungin ylle, varjot laskeutuu
hämyinen kuja, huuto kaikuu
kivikadut, tumma pyökkipuu
sen alle, vihdoin unohtuu

yksinäinen kulkija
äärettömyyteen matkalla
kohti epätoivoa
kulkee tumma vaeltaja

kasvot rosoiset, rokonarpiset
hampaat huonot, halki lohkeilleet
resuiseen viittaansa, nyt verhoutuu
silmät sulkee, puun juureen luhistuu

yksinäinen kulkija
äärettömyyteen matkalla
kohti epätoivoa
kulkee tumma vaeltaja

kylmä maa, vihdoin herättää
paksut pisarat, padolta lentävät
puun alta, joelle kävelee
vesi heijastaa, kasvojaan katselee

ja pian hän, kelluu pinnalla joen kimmeltävän
taivaita nyt, katsovat tyhjät irikset
ylittänyt on, hän,
rajan häilyvän

yksinäinen kulkija
äärettömyyteen matkalla
kohti epätoivoa
kulkee tumma vaeltaja

yksinäinen kulkija
äärettömyyteen matkalla
kohti epätoivoa
kulkee KUOLLUT KULKIJA

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Massu Suihkuhetki 9.12.2008 2 Runo
Massu sävyjä 25.3.2014 2 Runo
Massu hippiäiset 25.3.2014 1 Runo
Massu Nimetön 28.5.2014 0 Runo
Massu Matka 2.12.2008 0 Runo
Massu Muistot. 28.3.2008 0 Runo
Massu Nimetön 10.10.2007 0 Runo
Massu Muisto 2.12.2008 0 Runo
Massu Varjot 1.5.2014 0 Runo
Massu Yksinäinen kulkija 11.2.2008 0 Runo