Odota hidasta

Runoilija Miniporkkana

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 8.9.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Myöhässä rakkauden juoksukisassa.
Sinä aloitit jo juoksun.
Minä hengästyin alkumetreillä.
Jätit minut jälkeesi.
Pääsin taas vauhtiin.
Silloin huomasin,
olitkin jo maalissa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näin voi kyl käydä. Tässä on ideaa, ja toi otsikko toimii hyvin. Tykkäsin. :)

 

Käyttäjän kaikki runot