Uni

Runoilija mävaan92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajautuksia ja mietteitä sekä tarinoita maailmaan.
 

Haluaisin vain nukkumaan

Mutta herra nukkumatti

Ei mulle unta suo ollenkaan

Vain painajaiset jätti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot