Aina

Runoilija mävaan92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajautuksia ja mietteitä sekä tarinoita maailmaan.
 

Miksi ihminen aina satuttaa
kenestä eniten välittää

Tärkein on aina ollut lähellä
Joskus myös ehkä olin sellainen sinulle

Paino rinnan päällä kasvaa
Tarvitsisin tähän helpotusta
Mua ahdistaa
Aivan liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot