Sun tuoksusi

Runoilija mävaan92

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ajautuksia ja mietteitä sekä tarinoita maailmaan.
 

Deodorantin unohdit
Sitä paitaani suihkutin
Sekä syvään hengitin

Peitosta mytyn muovasin
Kuvittelin, olet vierelläni
Hetken onnen huumaa
Tuoksuusi nukahdin

Jospa jaksan pari päivää
Olet kohta tässä
etkä langan päässä

Selite: 
Inttileskeys
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan tuttua... sieltä vuosien vuosien takaa. Oikean nostalgiatsunamin minussa nostatit runollasi, huoks.

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot