.

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

Nään sua usein ja silti tuntuu ikävältä
sun ihana hymys ja söpöt silmät
ne vaa saa mut pysähtymää
tahtoisin vaa nii kovasti koskettaa
huulias ja nukahtaa lämpimää syliis
leijun pilvissä kun kuulen äänesi
kylmiäväreitä aaltoilee vartalossa
kun katseen silmiini kohtaat
saat mut aina pois täältä
ja aina palaat mun uniin
kyyneliä vierii poskella
koska ikävöin sinua

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot