tunneton paikka

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

Välillä tunnen,
etten kuuluisikaan tähän paikkaan.

Mutta vierelläsi,
tiedän olevani oikeassa paikassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot