amorin nuoli

Runoilija JenniKaroliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

eletään, iloitaan, surraan. mutta kumminkin päivä kerrallaan
 

Olet lähellä.
Tunnen kuinka hengityksesi
havittelee napaani.
Kehoni läpi käy kylmät väreet
on kylmä.
Nouset viereeni istumaan
otat kiinni kovempaa.
Amorin nuoli osui oikeaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Eikä sattunut yhtään...päinvastoin ei vois ihanammalta tuntua!

 

Käyttäjän kaikki runot