Anteeksi

Runoilija Precide

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 8.6.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin paljon kerrottavaa,
Niin vähän sanoja,

Sanoja, joita ei kai koskaan ollutkaan.

On tekoja,
joita katua,
sanottuja ajatuksia
ja virheitä tehtyjä.

Ehkä jo huomenna,
Voin antaa anteeksi
Ja muistaa kaiken tärkeän.

Ehkä jo huomenna,
Voin antaa anteeksi.
Muistanhan jo kaiken tärkeän.

Antaa anteeksi itselleni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot