Eulogia kadonneille munasarjoille

Runoilija Teelusikka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miehet ei itke
tunteile
hempeile
järkeile
haikaile
vetistele
herkistele.

Miehet ei mieti
pidä kädestä
ole herkkiä
ajattele toisia
ole mukavia
ole neitimäisiä
tunne tunteita
mieti rakkaita.

Naiset, sen sijaan
tuntevat tunteita
miettivät hempeitä
ja samaa rataa aina listan loppuun.

Miesten ei saa miettiä,
eikä tehdä mitään muutakaan Miesten Listalta
sillä heillä on testosteroni
ja miehekkäät miesmäiset työt.

Mutta minäpä kerron;
Minullapa onkin joskus ollut munasarjat!
Se riivatun poikageeni siinä alkiona on kuitenkin alkanut hihhuloimaan
ja pieksi sen tyttögeenin
ja tyttöisyyteni surkastui kuin juusto laktoosi-intolerantikon pöydällä.

Niitähän minä itken; Kadonneita munasarjojani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot