Naamat

Runoilija Teelusikka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Facebook
"oi ku kaunis ♥"
"voi ku joku on noin söpö"
"ihana tytsy :):)"

kommentteja 78 kappaletta
Maija Meriläinen ja 95 muuta tykkää tästä
seitsämän jakoa
näytä lisää

Facebook
kaikki on kaunista
ja ihanaa
miksen minäkin?

albumissani
"hieno suihkuverho :D"
"miks sulla on silmälasit"
"mikä kamera?"

kommentteja kaksi kappaletta
Äiti Meikäläinen ja kolme muuta tykkää tästä
nolla jakoa
muokkaa

itseluottamus
jää kameran taakse
profiilikuva 25. heinäkuuta 2010 

nyt on marraskuu
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin nykypäivää kuvaava.

Ihan täydellinen runo. Loistavaa!

 

Käyttäjän kaikki runot